ADANA / YÜREĞİR - Seniha Çobanoğlu İlkokulu

Avrupa Okul Ağından Okulumuza Kalite Ödülü

Avrupa okul ağı e-Twinning projemiz Avrupa kalite ödülü aldı.

İletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa'daki öğrenme topluluğunun bir parçası olmak için kurulan ve ülkelerin eğitim bakanlıklarına bağlı olan avrupa okul ağı ( e-Twinning) her yıl Avrupada ki okullar arasında ortaklaşa yapılan projelere ödüller vermektedir.

Okulumuzda Okul öncesi öğretmeni Zeynep PEKER ´in kurucusu olduğu ve Avrupa'dan okulların katılımıyla öğrencilerimizin yabancı bir dilde iletişim kurma yeteneklerini geliştirmek, diğer ülkelerden yeni arkadaşlar edinmek, fen deneyleriyle yaşayarak öğrenmek, Avrupa'da bahar havası, bitkiler, meyveler ve sebzeler hakkındaki benzerlikleri ve farklılıkları öğrenmeye yönelik projesi  "Hello Spring " Avrupa Kalite Ödülü aldı.

10-01-202010-01-2020

Yayın: 10.01.2020 - Güncelleme: 10.01.2020 22:12 - Görüntülenme: 297