ADANA / YÜREĞİR - Seniha Çobanoğlu İlkokulu

ADANA OKUYOR PROJESİ

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILIMIZ

Haz

Öğrencilerimiz Valiliğimiz kordinesinde ve İl Milli Eğitim müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen KOD1ADANA ROBOTİK VE KODLAMA şenliğinde hazırladıkları projeleri sundular.

Nis

Rehber öğretmenlerimiz tarafından velilerimize Aile İçi Etkili İletişim Semineri verildi.

Nis

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı sınıflar arası Birlikte Güçlüyüz Futbol Turnuvamız başladı.

Öğrencilerimiz sevinç,kazanma ve kaybetme duygularını geliştirerek keyifli anlar yaşadılar.

27 Mart-2 Nisan Kütüphane Haftası Kutlu Olsun

Mrt

Okulumuzda başarılı öğrencilerimiz için Madalya Töreni düzenlendi,öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığımızın başlattığı 2022-2023 Okul Öncesi ücretsiz yemek uygulaması kapsamında öğrencilerimize yemek dağıtımı yapıldı.

Kas

Kadına yönelik şiddete karşı toplumda farkındalık yaratmak amacıyla okulumuzda çalışan kadın personellerimize ve değerli eşlerine takdim etmek üzere erkek personellerimize müdürlüğümüzce karanfil dağıtıld.

Rehberlik panolarımız

Kas

"Büyük Atatürk!Seni seven ve anlayan bir gençlik her zaman var olacaktır."

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Okul Müdürümüz Ahmet Turan Kaya başkanlığında okul Aile birliği toplantımız

Nis

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün "Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın müspet fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız."sözünü rehber alan fedakarlığın timsali, kıymetli *meslektaşlarım* .       Gerek yüz yüze eğitim sürecinde, gerekse uzaktan eğitim sürecinde geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimizin derslerinden geri kalmaması ve hayata en iyi şekilde hazırlanması  için üstün çaba gösteren  değerli *velilerim* .       Mustafa Kemal Atatürk'ün "Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz. "sözü ile en iyi ifade edilen geleceğimizin teminatı, ülkemizin yarınları sevgili *öğrencilerim* .       23 Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilân ettiği tarihtir. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı bu günü çocuklarımıza armağan etti. Ülkemizin, dünyada çocuklarına bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünya ile paylaşan ilk ve tek ülke olmasının gururunu yaşıyoruz. Geçmişimizle ne kadar övünsek azdır. Bugün TBMM açılışının ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 101. Yıl dönümü. Bugünü çocuklarımız ile birlikte dolu dolu yaşayalım, gün çocuklarımızın günü.       Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışında bulunan başta Gazi  Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ve tüm kahramanlarımızı şükranla anıyor, aziz şehit ve gazilerimize rahmet diliyorum. Bütün milletimizin ve özellikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum.