ADANA / YÜREĞİR - Seniha Çobanoğlu İlkokulu

Seniha Çobanoğlu İlkokulu

Adres
Levent Mah. 1775 Sk. No 5 Yüreğir ADANA Okulumuza Anadolu dolmuşları ve 122 ile 123 Belediye otobüsleri ile ulaşım sağlanabilir.
Vizyon
Kendisiyle ve toplumuyla barışık , Teknolojik gelişmeleri takip eden öğrenmeye meraklı , sağlıklı iletişim kurabilen , sorumluluk üslenebilen ,öz güven sahibi , üretken , yaratıcı ,araştıran ve sorgulayan ,gelişmelere açık ,Atatürk İlkelerine ve Laik Cumhuriyete sahip çıkan 21.yüzyılın gelişen İhtiyaçlarına cevap verebilecek bireyler yetiştirerek Yüreğir İlçesinin örnek ve model okulu olmak.
Misyon
Bireysel farklılıkları dikkate alan ,araştırma sorgulama becerileri gelişmiş , yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinmiş , tarih bilincine sahip,yaşadığı coğrafyayı bilen ,sorumluluklarını bilen, insan haklarına saygılı , Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş , yeniliklere açık iyi bireyler yetiştirmek.
07:12:20-12:30-17:30
Ulaşım
Okulumuza Anadolu dolmuşları ve 122,123 Belediye otobüsleri ile ulaşım sağlanabilir
Merkez
Okulumuzda yerel ve ulusal projeler yürütülmektedir.
Erasmus KA101 başvurumuz bulunmaktadır.